Iklan Produk HBI:

 

 

LAMAN KONSULTAN HBI

DRHATTA.COM 2008-2015 - HBI HEALTH & HOMOEOPATHY CENTRE

"Promoting Homeopathy All Malaysia Over" project for continuous publication of homeopathy books & virtual knowledge. - info HBI

Laman Utama :

  Pau-Ana Produk Hebat dan Eksklusif (12/04/16)

 Jumlah permintaan terhadap produk baru keluaran HBI, iaitu pemakanan kesihatan jenama Pau-Ana semakin meningkat. Sebahagian promosi yang dibuat melalui FB (https://www.facebook.com/mohamedhatta.dihomhmd), nampaknya menunjukkan kesan positif.

  Sementara itu, iklan menerusi Google Ads dan banner melalui HasrulHassan.com masih diteruskan. Bagaimanapun, impak daripada iklan itu tidak begitu jelas.

  Kaedah promosi turut dilakukan melalui pengambilan booth karnival seperti yang dibuat oleh HBI melalui program Moh Gogar di KPM Beranang dan Karnival Usahawan Seri Iskandar (KUSI).

  Daripada satu segi, kehadiran produk baru Pau-Ana di karnival keusahawanan seperti itu mempopularkan jenama Pau-Ana kepada lebih ramai orang. Tetapi dari sudut yang lain, pulangan jualannya tidak seperti yang diperoleh oleh usahawan kecil makanan dan minuman serta barang-barang seperti pasar malam.

  Apabila isu ini dibawa bicara bersama kekawan dan Imam Muda Taufek, ramai yang melihat produk ini berupa produk eksklusif. Meskipun harganya tidak mahal sampai ratusan dan packagingnya biasa sahaja, namun Pau-Ana dianggap sebagai produk yang ada kelas tersendiri.

 Setakat ini, pemerhatian dan pemantauan menunjukkan:
1. Pau-Ana memberi kesan yang jelas terhadap individu yag konsisten mengambilnya dan testimoni kian bertmbah.

2. Pau-Ana dipromosi sebagai produk sepanjang zaman, yang mempunyai pasaran yang berterusan. Ia bukannya produk bisnes. Yakni dibuat-buat, dipromosi selama satu atau dua tahun untuk mendapat pendapatan dan kemudian dikeluarkan daripada pasaran.

3. Pau-Ana dipercayai mempunyai kelas tersendiri yang berbeza daipada produk lain dalam pasaran. Fokus kepada perbezaan, iaitu kesan penggunaan Paullinia c sorbilis menjadikan Pau-Ana berbeza daripada lelain produk dalam pasaran yang cenderung bertanding sama sendiri atas kelebihan yang lebih kurang sama.

4.  Pau-Ana dipromosi dengan tujuh bahan rumusan selain ekstrak Guarana, iaitu  SUSU KAMBING, GINSENG, KHURMA, MADU, OMEGA 3, GAM AKASIA. Ia tidak dipromosikan dengan memasuk segala bahan yang popular dan mengelrukan pengguna.

  Kerana itu, meskipun kesan Pau-Ana sangat banyak, tetapi kami hanya promosikan produk atas kelebihan bahan Paullinia c Sorbilis seperti berikut:

1.  Merangsang aktiviti intelek.

2.  Membekalkan tenaga dan kecergasan.

3.  Mengurangkan rasa mengantuk.

4.  Mengurangkan sakit kepala, terutama yang disebabkan berlebihan minum teh, nescafe, kopi atau alkohol.

5.  Mengurangkan tekanan mental dan fizikal.

6.  Memberi ketenangan dan mengendurkan ketegangan.

7.  Membantu memanjangkan jangka hayat (longevity).

  Dapatkan "Pau-Ana" yang dibotolkan dengan kandungan sebanyak 60 tablet 1000mg. Ia sesuai diambil oleh mereka yang berusia 12 tahun ke atas. Orang dewasa digalakkan mengambilnya sebanyak 2-4 biji sehari untuk mendapatkan Stamina Minda dan Fizikal yang lebih baik. Ia seeloknya dikunyah hingga terasa manis-manis pahitnya.

   Salam daripada kami, di HBI Homeopathy Consultant.

 

Penulis sesi ini: drhatta.com HBI.

 

 

     
 
 

HBI Health & Homoeopathy Centre 2016