Laman Utama

 

Laman drhatta.com sebagai peneraju perubahan dalam mempersembhkan bahan ilmiah dan terkini homeopati di Malaysia.

 

Change in this homeopathy dr hatta dot com website to fit screen size starts in February 2016.

 

2016
Advertisement

GEMPAR : KEHEBATAN PAU-ANA TERBONGAR (update 27 April 16)

[Pengedar & Penghantaran: 013-9802991, watsp: 019-6750544]

  Walaupun pemakanan kesihatan terbaharu, "PAU-ANA" baru hampir dua bulan dipasarkan, impaknya yang begitu menonjol telah menarik ramai pengguna yang telah mencubanya. Ramai juga yang memesan untuk suami isteri, dan ada yang memesan untuk kegunaan sekeluarga.

  Tetapi hari ini, kami ingin bawakan kisah perubahan kesihatan seorang pengguna yang mengalami strok yang lama. Seminggu selepas mengguna produk Pau-Ana, sakit demam, sengal-sengal, tarik-tarik dan sakit lutut beliau hilang dan beliau sudah boleh bergerak seperti sebelumnya.

  Kerana itu beliau menjadi pengguna utama dalam promosi laman web ini pada pertengahan March, "PAU-ANA : Produk TERBAIK Untuk Semua - Menjana Stamina Minda & Fizikal" bila klik: http://drhatta.com/PAU-ANA/Mak_Sihat_M2.htm.

Gempar Dan Ajaib

  Sekarang selepas lebih sebulan makan Pau-Ana, improvement atau kemajuan pengguna ini amat mengejutkan. Dan inilah cerita yang ingin kita bawakan kali ini.

  Selepas seminggu mengambil "Pau-Ana" dahulu, beliau mungkin boleh bangun dan duduk-duduk berehat. Kalau solatpun, beliau buat sambil duduk atau kalau solat berdiri , beliau akan menggunakan kerusi.

  Memang betul beliau seorang yang bermotivasi, bersemangat, dan gigih berusaha. Tetapi yang penting ialah beliau memakan Pau-Ana. Setiap hari beliau mengambil sebiji atau dua biji Pau-Ana sebagai makanan harian sehingga beliau boleh menceritakan detik-detik perubahan yang dialaminya.

  "Memang sejak ambil Pau-Ana, saya ada rasa perbezaan, tetapi tidak memberi perhatian sangat. Tetapi selepas banyak kerja-kerja baru saya boeh buat, saya merasakan Pau-Ana memberi kesan yang sungguh berbeza", kata beliau dalam loghat Kelantan.

  Anak beliau yang sibuk menjual Pau-Ana sekarang baru saja menghantar gambar-gambar yang menunjukkan betapa besarnya perubahan ayahnya sejak Cikgu Him ini mula mengambil Pau-Ana setiap hari.

Pesakit Strok Solat Berdiri

 Untuk membuktikan perubahan ayahnya, anak yang bernama Faiz telah menghantar beberapa keping gambar yang menunjukkan bahawa ayahnya sudah boleh solat berdiri.

  Solat berdiri? Selepas beberapa lama mengeluh dan solat duduk? Mungkin tak ramai yang percaya seorang pesakit strok boleh kembali pulih tenaga dan kekuatannya. Hanya gambar-gambar di bawah inilah saja yang boleh menceritakan segalanya.

  Tidak cukup dengan gambar-gambar itu, adik Faiz ini juga turut menghantar gambar aktiviti-aktivi yang mulai dilakukan semula oleh ayahnya. Betulkah?

  Ya. Ini bukan cerita bohong. Kalau tuan puan ingin katakan ajaibpun, ajaiblah ia.

  Kini Cikgu Him bukan sahaja sudah boleh berjalan dan turun sendiri ke laman rumah sambil duduk dan berehat, tetapi beliau juga telah turun melaksanakan aktiviti seperti orang ramai yang lain.

  Perhatikan gambar-gambar yang dihantar oleh Faiz dari Kg Cenderung Batu, Wakaf Bharu. Cikgu Him atau Cikgu Ibrahim sudah membuat kerja seperti biasa seperti beriadah, menanam, menjirus dan membersih sampah-sampah di sekitar laman.

Khabar Gembira DiKongsi

  Ya betul. Khabar gembira seperti ini harus dikongsi bersama. Berikutan perubahan itu, dan kehadiran semula Cikgu Him ke masjid untuk menunaikan solat Jumaat, perubahan ini telah menjadi berita baru di kampung Chenderung Batu.

  Sekarang ramai jiran-jiran, ahli keluarga serta sahabat handai yang datang mulai bersemangat untuk mencuba Pau-Ana. Mengikut Faiz, beliau sudah menjual lebih daripada 20 botol dalam sebulan ini.

  Justeru, pengguna tidak harus sekadar takjub dengan ubat-ubat herba atau pemakanan kesihatan keluaran Anugerah, Nusantara, Qu Puteh, D'Herbs dan lain-lain sahaja. Kalau produk itu kurang menjadi, apa salahnya bertukar kepada mengguna Pau-Ana.

  Ini adalah testimoni paling baik setakat ini. Tidak rugi berbelanja sekadar RM63.00 sebotol berbaloi untuk merasai perubahan tenaga (stamina) dan kesan-kesan kesihatan lain.

  Ya tuan puan. Pau-Ana bukan ubat, tetapi ia telah diluluskan sebagai pemakanan kesihatan dan telah dikeluarkan oleh kilang GMP. Ia juga mempunyai logo PUIM (Persatuan Usahawan Internet Malaysia).

  Untuk mendapatkan produk Pau-Ana di Kota Bharu, boleh hubungi sdr Faiz di talian:

018-295 7461.  Di kawasan lain, atau mereka yang ingin menjadi pengedar/agen boleh hubungi : 019-675 0544.

KANDUNGAN PAU-ANA

  Pau-Ana mengandungi ekstrak Paullinia Cupana Sorbilis (Guarana), Omega 3, susu kambing, Gam Akasia, ekstrak Khurma , serbuk madu dan lain-lain bahan yang setengahnya lazim terdapat dalam produk lain makanan sunnah. Bezanya, mereka tak pernah masukkan ekstrak guarana, dan dalam dos yang POWER.

  Rumusan Pau-Ana adalah berpandukan saranan konsultan homeopati HBI, Mohamed Hatta Abu Bakar, HMD yang ingin melihat bahan dalam materia medika homeopati dapat dihasilkan bersama bahan-bahan makanan terbaik demi kebajikan pengguna.

  Oleh kerana Paullinia cup sorbilis boleh digunakan dalam dos herba, lantas ia digabungkan dengan bahan-bahan kesihatan yang lain bagi tujuan memberi impak maksimum. Sungguhpun cerita ini benar, tetapi kita tidak nafikan bahawa semua kemajuan kesihatan dan kesembuhan itu bergantung atas kehendak ALLAH jua.

  Sekian. Wa salam. [TESTIMONI BARU]

Info Admin HBI.