Laman Utama

 

Laman drhatta.com sebagai peneraju perubahan dalam mempersembhkan bahan ilmiah dan terkini homeopati di Malaysia.

 

Change in this homeopathy dr hatta dot com website to fit screen size starts in February 2016.

 

2016
Advertisement

PROMO PAU-ANA: RAMAI YANG TERUJA (23/02/16)

  Hari ini dijanjikan untuk pre-test produk sampel Pau-Ana pemakanan kesihatan yang telah diluluskan melalui pengkelasan pemakanan. Pau-Ana kini sedang rancak dalam proses pengeluaran oleh sebuah kilang GMP food yang dilantik bagi mengeluarkan bagi produksi pertama.

  Tempat pre-test ialah di bilik Unit CAS dan medan ofis Kolej MARA Banting. Ini merupakan antara tapak di mana kami mempunyai ramai pengguna Active IQ. Namun Active IQ mempunyai testimoni dari merata tempat di seluruh Malaysia, tidak terhad pada mana-mana kawasan.

  Di antara mereka yang mengambilnya telah memberikan komen positif hanya selepas merasakan kesan tenaga atau energi Pau-Ana. Kesan itu khususnya datang daripada ekstrak Paullinia cupana sorbilis atau guarana dalam dos yang sepadan. Kesan itu ditambah lagi dengan kandungan ekstrak Ginseng, Susu kambing, Khurma dan Madu.

  Cik Nadya memberi respons selepas beberapa jam mencuba dengan mengatakan "rasa badan semakin ringan".

  Puan Jiejah terus meletakkan foto dalam fb dengan promo "utk tenaga dan rangsangan minda". Ada yang tertanya produk apa? Lalu beliau mencatatkan di dalam facebooknya bahawa "Baik utk lelaki n perempuan.. utk rangsangan tenaga n minda kak.. kte org try td, mmg power... bertenaga je".

  Terima kasih Puan Azizah atas komen positif. Seorang pakar dalam latihan jasmani juga menyatakan "Memang ada perbezaan" selepas mencubanya.

  Itulah "Pau-Ana - penjana stamina minda dan fizikal". Belum cuba belum tahu. Sudah cuba pasti merindu-rindu.

  Justeru, kepada sesiapa yang ingin menjadi agen atau membuat dropship, sila hello ke no talian 013-980 2991 atau watsap 019-675 0544.

  Pau-Ana dirumus khas untuk anda semua merasa POWER. POWER STAMINA untuk diVIRALkan. Harga sebotol RM63.00 @ RM65.00 (S/S). (Tetap)

 

REFERENS HARGA PENGEDAR/dropship :

5 btl x RM55 = RM275 @

10 btl x RM50 = RM500 @

20 btl x RM44 = RM880 @

40 btl x RM40 = RM1,600 @

100 btl x RM36 = RM3,600

 

Penulis sesi ini: Admin HBI.