Iklan Produk HBI:

 

 

LAMAN KONSULTAN HBI

DRHATTA.COM 2008-2015 - HBI HEALTH & HOMOEOPATHY CENTRE

"Promoting Homeopathy All Malaysia Over" project for continuous publication of homeopathy books & virtual knowledge. - info HBI

Laman Utama :

  Testimoni Kejayaan Pelanggan (04/03/16)

 Sebelum ini Kami pernah mencerita bahawa ada seorang daripada pelanggan HBI telah nekad membeli sebanyak 80 botol penawar cergas minda Active IQ dan 20 botol Hifos untuk anak-anaknya sahaja.

  Beliau begitu komited dalam usaha untuk  membina dan mencergaskan minda serta melihat prestasi terbaik anak-anaknya sehingga sanggup membuat perancangan yang begtu besar.

  Bertugas di bahagian Farmasi Hospital sebuah kerajaan di Pahang, beliau tanpa ragu memasukkan wang ke dalam akaun bank HBI, dan kemudian menerima sejumlah 100 unit produk HBI.

TESTIMONI TERDAHULU

  Baru-baru ini beliau telah memberi testimoni sebagaimana berikut,

  "Maaf tuan sibuk mlm ni..... memang anak-anak saya yg makan ubat ini ada menunjukkan sikap dn peubahan yg lebih baik. Bagi kak ciknya, dia sudah mula bleh brtolak ansur dgn adik dn kakaknya. Kalau dulu sikapnya pemarah dn suka berkhayal dgn dunia sendiri. Sekarang sudah mula menelaah pelajarn sekolah dn keputusan SMA baru2 ini sudah menunjukkn peningkatan yg baik."

  "Manakala bg Angah, SPM baru-baru ini dia lebih nampak yakin dn lebih fokus. Kesungguhan belajar juga terserlah berbanding dahulu cepat mengalah dn putus asa terutama subjek susah spt add math".

  "Bagi adik 2 yg lain juga menunjukkn peningkatan yg baik. Anak yang kedua dapat naik kelas 1 dn yang bongsu sudah menunjukkn minat terhadap pelajaran dan cepat menghfal surah2 alquran yg diajar".

  "Saya sgt berpuas hati dgn produk ini. Akan pastikn bekalan ubat sentiasa ada, mohon doktor dpt bekalkn ubat dgr harga dahulu...ttksh."

  Itulah sms yang panjang yang dihantar yang kami rekod dan siar sebelum ini.

HASIL KEPUTUSAN SPM

  Hari ini kami telah bertanya hasil projek beliau untuk melihat anaknya berjaya dalam SPM dengan membeli sejumlah Active IQ. Ini adalah jawapan ringkas sms beliau:

  "wslm, dpt 8A....alhamdulillah"

   WaLlahu a'lam. 

  Salam daripada kami, di HBI Homeopathy Consultant.

 

Penulis sesi ini: drhatta.com HBI.

 

 

     
 
 

HBI Health & Homoeopathy Centre 2016