Malaysia Homeopathy Cyber Library

       Promoting Homeopathy All Malaysia Over and Virtually.

 

Kembali

 

 

Info penting berkaitan produk Active IQ HBI, 2016.

TESTIMONI KEJAYAAN PELAJAR OLEH BAPA YANG KOMITED

(Format Mobile)

oleh:  Mohamed Hatta Abu Bakar, HMD

 

Di dalam laman drhatta.com (Testimoni Program Terancang Pengguna Cergas Minda Active IQ Homeopati) sebelum ini Kami pernah menceritakan bahawa ada seorang daripada pelanggan HBI telah nekad membeli sebanyak 80 botol penawar cergas minda Active IQ dan 20 botol Hifos untuk anak-anaknya sahaja.

  Apabila ditanya sama ada beliau ingin menjadi agen atau pengedar, beliau berkata beliau tidak berhasrat berbuat demikian kerana agak sukar bagi penawar yang tidak berdaftar.

  Tetapi kami kagum dengan beliau kerana encik AG ini begitu komited dalam usaha untuk  membina dan mencergaskan minda serta melihat prestasi terbaik anak-anaknya sehingga sanggup membuat perancangan yang begtu besar.

  Keputusan beliau hanya berpandukan cerita dari kawan-kawan dan membaca testimoni di dalam laman drhatta.com seperti laman :

1. Active IQ Berkesan: Satu Lagi Pengakuan Pengguna ;

2. Testimoni Produk Trio HBI (Active IQ)  ;

3. Tawaran Hebat Musim Baru: Active IQ ;

4. Penawar Minda Homeopati: Kelebihan Active IQ

  Bertugas di bahagian Farmasi Hospital sebuah kerajaan di Pahang, beliau tanpa ragu memasukkan wang ke dalam akaun bank HBI, dan kemudian menerima sejumlah 80 unit Active IQ dan 20 unit (100 unit semuanya) produk HBI.

TESTIMONI TERDAHULU YANG DI SMS

  Baru-baru ini beliau telah memberi testimoni sebagaimana berikut,

  "Maaf tuan sibuk mlm ni..... memang anak-anak saya yg makan ubat ini ada menunjukkan sikap dn peubahan yg lebih baik. Bagi kak ciknya, dia sudah mula bleh brtolak ansur dgn adik dn kakaknya. Kalau dulu sikapnya pemarah dn suka berkhayal dgn dunia sendiri. Sekarang sudah mula menelaah pelajarn sekolah dn keputusan SMA baru2 ini sudah menunjukkn peningkatan yg baik."

  "Manakala bg Angah, SPM baru-baru ini dia lebih nampak yakin dn lebih fokus. Kesungguhan belajar juga terserlah berbanding dahulu cepat mengalah dn putus asa terutama subjek susah spt add math".

  "Bagi adik 2 yg lain juga menunjukkn peningkatan yg baik. Anak yang kedua dapat naik kelas 1 dn yang bongsu sudah menunjukkn minat terhadap pelajaran dan cepat menghfal surah2 alquran yg diajar".

  "Saya sgt berpuas hati dgn produk ini. Akan pastikn bekalan ubat sentiasa ada, mohon doktor dpt bekalkn ubat dgr harga dahulu...ttksh."

  Itulah sms yang panjang yang dihantar yang kami rekod dan siar sebelum ini.

HASIL KEPUTUSAN SPM

  Bulan lepas, kami telah bertanya hasil projek beliau untuk melihat anaknya berjaya dalam SPM dengan membeli sejumlah Active IQ. Dan ini adalah jawapan ringkas sms beliau:

  "wslm, dpt 8A....alhamdulillah"

  Jika kalian fikir dan rasakan bahawa produk ini boleh memberi kesan, tuan puan boleh membuat order secara langsung, minimum 10 botol (Harga RM120). Jika di tempat tuan ada wakil kami, tuan boleh membelinya dengan harga RM15.00 sebotol.

   Ini adalah produk tidak berdaftar, kerana itu harganya bersifat ekonomik. Tetapi testimoninya banyak sebab sudah menjangkau 15 tahun. Active IQ berkesan justeru perumusnya juga seorang pengamal homeopati yang berpengalaman. Ia juga dijual secara produk farmasi, bermakna semua pembeli boleh bertanya online berkaitan semua simptom2 yang bersesuaian.

   Oleh kerana produk serupa ini di pasaran mahal harganya, produk ACTIVE IQ ini dibuat bagi membantu mereka yang kurang dari segi kewangan.

  [ANDA JUGA BOLEH MEMBELI PRODUK BERDAFTAR SEBAGAI PEMAKANAN KESIHATAN iaitu : PAU-ANA penjana stamina mental dan fizikal]  

   WaLlahu a'lam. 

   

HBI Health & Homoeopathy Centre
drhatta3@yahoo.com

 


Sumber:

Virtual copyright HBI HEALTH & HOMOEOPATHY CENTRE 2016