GI           

Tel: 013-980 2991 atau emel huzib123@gmail.com.
 
Apa yang membezakan kami dengan lain-lain Pengeluar/Syarikat:
AMALAN MEMBEKAL PRODUK DENGAN HADIAH DAN
JUGA ILMU MELALUI TERBITAN BUKU2 DAN LAMAN WEB

serta KONSULTASI FARMASI ONLINE.

 

KAMI SENTIASA MEMBERI, HADIAH ATAU DISKAUN BERPATUTAN, KEPADA RUNNER, PENGEDAR ATAU PELANGGAN.....

sms HARI INI 013-980 2991

Klik KEMBALI

 

KAMI MEMPERKENALKAN JUALAN PRODUK DENGAN HADIAH CENDERAMATA (PEN atau Buku Tip Motivasi) BERASASKAN....
BISNES & KONSEP NIAGA"HBI"

Sejak dipasarkan produk farmaseutikal, syarikat mengamalkan 3 polisi yang masih diteruskan sehingga kini. Polisi yang popular di kalangan sesetengah produk di pasaran dan istimewa bagi produk keluaran HBI ialah:

 1. “Small is beautiful

Yang kecil itulah yang canggih, anggun, senang dibawa dan memudahkan pengguna. Justeru produk farmaseutikal seperti Active IQ, Homeo-ABC dan Hi-Fos dibungkus dalam botol yang kecil, mudah dibawa dan kelihatan cantik. Sesuai untuk semua peringkat umur, termasuk kanak-kanak.

 2. Transparen

Syarikat mengamalkan konsep transparen atau telus dalam hubungannya dengan pengedar dan juga pengguna. Hampir semua maklumat dimaklumkan baik berkaitan dengan rupa produk, kualiti atau harga. Bahkan produk farmaseutikal dibotolkan di dalam botol yang transparen supaya rupa dan warna serta kualiti bahan dapat dilihat dari luar.

 3. Diskaun Tinggi Untuk Pengedar, Harga Murah Untuk Pengguna

Syarikat cuba untuk memberi perkhidmatan yang terbaik untuk pengguna akhir dan pulangan lumayan buat pengedar. Justeru walaupun berlaku kenaikan kos, paras harga untuk buku-buku, kursus dan produk farmaseutikal terus kekal pada harga yang kompetitif. Harga produk farmaseutikal tetap pada 10 sen per tablet, namun pengedar berterusan menikmati diskaun tinggi hingga lebih 50% daripada harga kos. Bahkan bagi pengedar yang membeli secara pukal, harga boleh dirunding ke tahap peratusan yang tidak ditawarkan oleh syarikat lain.

 Selain kaedah perniagaan dan pemasaran di atas, terdapat 2 lagi keistimewaan produk HBI. Dua keistimewaan itu ialah:

 4. Sentuhan “emas” pengamal

Produk farmaseutikal mendapat sentuhan “emas” pengamal. Ini adalah kerana proses pembuatan dibuat secara farmasi dan bukan dikilangkan. Kualiti terjamin kerana pemantauan dilakukan secara langsung, bukan diserahkan kepada pekerja kilang atau mesin menguruskannya. Orang ramai sedia maklum kesan apabila anak-anak dibawa terus berjumpa pengamal berbanding mereka yang dirawat melalui pengantara. Sudah pasti kesan aliran tenaga, penyembuhan dan psikologinya berbeza.

 5. Ujian Ke Atas Keluarga

Semua produk yang berupa tablet dan pil telah diuji ke atas pengamal atau konsultan HBI, termasuk keluarga dan sahabat handai konsultan sendiri berhubung dengan keberkesanan dan keselamatannya. Umpamanya, produk Active IQ telah digunapakai oleh anak-anak konsultan HBI sejak dari kecil dan keberkesanannya boleh dilihat dari segi kreativiti dan kejayaan mereka dalam pelajaran. Pengguna yang pernah menggunanya sejak 14 tahun lampaupun turut membuktikan. Bahkan kejayaan anak-anak rakan baiknya, Dr. Kamaruddin Musa (Pensyarah UPSI) yang mengguna produk ini selama hampir 10 tahun merupakan bukti kejayaan yang tidak dapat disangkal lagi.

 Akhir sekali, kami meneruskan produk sentuhan “emas” ini atas ihsan HBI kerana kilang tidak mampu melakukannya, terutama untuk menawarkan pada harga secara kompetitifnya murah. Hanya RM12 atau RM13 (mulai tahun 2016). INGAT!! Harga ini hanya dapat diteruskan apabila tidak terdapat kos-kos birokrasi dan lain-lain kos dalam pengeluarannya.LAGI
  Klik (Ingin jadi Pengedar? Hubungi kami)


TUNGGU!!
belum habis lagi...Jangan lupa ORDER atau hantarkan pertanyaan kepada kami hanya dengan SMS atau hubungi ke nombor 013-980 2991. !
   
   

INFO PRODUK: kami syorkan lawat laman popular
DR.HATTA.COM